tel wit0566 60 29 22 (dag en nacht bereikbaar)

Mijn werkwijze

Iemand die u lief is, overlijdt. Of misschien weet u dat u zelf niet lang meer zult leven.

Een overlijden is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. En bij alle verwarring en verdriet moet er in een korte periode veel geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die in alle rust samen met u de uitvaart stap voor stap vorm geeft.

Ik neem de tijd om met u stil te staan bij wat er mogelijk is. Niet alles hoeft direct al de eerste dag besloten en geregeld te worden, voor sommige keuzes is er tijd nodig om tot een goed besluit te komen. We beginnen met het verzorgen van de overledene en het bespreken van datgene wat als eerste aan de orde komt. Wilt u de overledene thuis opbaren, in een uitvaartcentrum of nog ergens anders? Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? En naar welke dag en tijd gaat uw voorkeur uit? In de dagen die volgen, vullen we de uitvaart stapsgewijs verder in. Uw wensen en ideeën staan centraal, ik adviseer, doe suggesties  en help u bij het maken van keuzes. Zo kunt u de uitvaart op een eigen manier vorm geven. Een vorm die past bij de overledene en die tegemoet komt aan de wensen van degenen die achterblijven.

Ik streef ernaar zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Maar wanneer nodig, ben ik er en geef ik advies en begeleiding. En achter de schermen regel ik de praktische zaken zodat alles verloopt op de wijze die u voor ogen hebt.

Zorgvuldig en met aandacht

Zorgvuldig en met aandacht

© 2021 Anne de Jong Uitvaartzorg - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring